海归网首页   海归宣言   导航   博客   广告位价格  
海归论坛首页 会员列表 
收 藏 夹 
论坛帮助 
登录 | 登录并检查站内短信 | 个人设置 论坛首页 |  排行榜  |  在线私聊 |  专题 | 版规 | 搜索  | RSS  | 注册 | 活动日历
回复主题   printer-friendly view    海归论坛首页 -> 海归茶馆           焦点讨论 | 精华区 | 嘉宾沙龙 | 白领丽人沙龙
  阅读上一个主题 :: 阅读下一个主题
作者 值到爆---饮杯苏格兰威士忌先   
所跟贴 Keeping It Raw 廿四味 -- 蓝山Skywalk - (223 Byte) 2017-2-18 周六, 18:54 (643 reads)
蓝山Skywalk

头衔: 海归上校

头衔: 海归上校
声望: 学员

加入时间: 2009/10/10

海归分: 69076

文章标题: 你嘅呢 (649 reads)      时间: 2017-2-19 周日, 18:32   

作者:蓝山Skywalk海归茶馆 发贴, 来自【海归网】 http://www.haiguinet.com

uh,yeah bitch你嘅车匙,黑色嘅credit card係嚟自你嘅daddy,
有奢华嘅生活幸福美满嘅family,过两日又话要换个LV嘅Fedi
fucking你嘅呢,系咪你嘅先,你使紧嘅又系你老豆嘅血汗钱,
又话约边条o靓模hea下先,听佢鸠up多过呼吸人唔傻都癫
oh,值得提系佢嘅身高,冇咁大个头就唔好带咁大顶帽
oh,高度,暴露,no,有钱唔系大晒我睇佢点control
对佢不断谩骂行云流水咁flow,我嘅不停叫骂我捻我唔需要hold
就如狮子魔法咁我只有法宝,yeah bitch lay low,yeah bitch lay low

你嘅呢(你嘅呢),你嘅呢(你嘅呢)
身上边一忽系属于你嘅呢
乜柒都系屋企俾你嘅喈
身上边一忽系属于你嘅呢
乜柒都系屋企俾你嘅喈

我打量你由头到尾未到头,你身上边件名牌唔系嚟自你老豆
想要妖艳嘅女人,佢就系一杯烈酒,最紧要埋单果阵钱梗要足够
所以我捉透 你所有嘅套路,你身上嘅特效系靠货品嚟制造
外表嘅光鲜 内里嘅污糟,要我评论你嘅生活就系乌哩单刀
再睇下你嘅车匙我质疑,你生活嘅奢侈系咪依靠你嘅daddy
funny money你嚟得十分之易,奔波一世都未有你daddy俾嘅十分之二
可以 饮住香槟玩弄你嘅碧池,可以 着住战衣称霸呢个舞池
奢侈品牌全部都好多谢你嘅支持,搞到我见到你好想hassle你嘅money

身上边一忽系属于你嘅呢
乜柒都系屋企俾你嘅喈
身上边一忽系属于你嘅呢
乜柒都系屋企俾你嘅喈

睇睇睇下你嘅呢,睇睇睇下你嘅呢,
睇睇睇下你嘅呢,俾我睇睇睇下你嘅呢,
睇睇睇下你嘅呢,睇睇睇下你嘅呢,
睇睇睇下你嘅呢,俾我睇睇睇下你嘅呢

身上边一忽系属于你嘅呢
乜柒都系屋企俾你嘅喈
身上边一忽系属于你嘅呢
乜柒都系屋企俾你嘅喈

作者:蓝山Skywalk海归茶馆 发贴, 来自【海归网】 http://www.haiguinet.com

相关主题
【今日感慨之二】希腊美食,意大利红酒,苏格兰威士忌,法国白兰地,德国战车,... 海归商务 2011-2-09 周三, 04:06
[贴图]品尝苏格兰威士忌 海归风情 2006-2-18 周六, 14:45
苏格兰滑雪天堂 行行摄摄 2009-11-11 周三, 18:48
[分享]英国旅游总览及苏格兰传统经典游 行行摄摄 2009-7-22 周三, 22:16
[转帖]苏格兰皇家银行预警: 全球股市信贷崩盘? (英文) 海归主坛 2008-6-19 周四, 11:25
想起了几个ID - 那个英格兰还是苏格兰的风,还有那个校报记者好像在水下憋... 海归酒吧 2008-5-24 周六, 09:21
苏格兰高尔夫球之旅 旅游风光 2007-8-31 周五, 20:09
ZT:苏格兰的财政部长娶了天津姑娘嘻嘻TV的记者 海归酒吧 2007-8-30 周四, 11:36

返回顶端
阅读会员资料 蓝山Skywalk离线  发送站内短信
显示文章:     
回复主题   printer-friendly view    海归论坛首页 -> 海归茶馆           焦点讨论 | 精华区 | 嘉宾沙龙 | 白领丽人沙龙 所有的时间均为 北京时间

论坛转跳:   
不能在本论坛发表新主题, 不能回复主题, 不能编辑自己的文章, 不能删除自己的文章, 不能发表投票, 您 不可以 发表活动帖子在本论坛, 不能添加附件不能下载文件, 
   热门标签 更多...
   论坛精华荟萃 更多...
   博客热门文章 更多...

海归网二次开发,based on phpbb